Trio Orit: Hot as Hell (Aamulla Karanneiden hellepäivä)

hot-as-hell-etukansi

Trio Orit solistinaan Martti Servo lauloi Aamulla Karanneiden hellepäivä –biisin kansan tietoisuuteen. Juice Drunkriver on nyt levyttänyt laulun englanniksi nimellä: Hot as Hell.

Glenn Friedman/The Music Umbrella: ”Holy shit, that was one of the fastest sung and played pieces of music I have ever heard.”

 

Selviävätkö Albert ja Maksi rannalle? Voiko rahaton saada jäätelön? Mitä tapahtuu kun neidoilta palaa päreet? Antaako kukaan tukea Albertille ja Maksille? Tekstin on kääntänyt nerokkaan sanatarkasti Susan Heiskanen.

Hot as Hell ja Aamulla karanneiden hellepäivä uutena miksauksena ylittävät rikesakkorajan kesänopeudeksi muutettuna tuplasti. Reipas tarina siitä miten voi käydä kun leivättömän pöydän äärestä suunnataan omatoimirantalomalle… Huh, hellettä! Hot as Hell!