Lippa: Älä rakastu rakastajaan

lippa_arr_kansi

lippa_arr_kansiÄlä rakastu rakastajaan! Lippa on soittaja-pelimanni, joka astuu nyt laulusolistin valokeilaan ja paaluttaa 2020-luvun iskelmän! Lippa tulee, Lippu jytää – jytää sinäkin mukana!

Iskelmäkö kuollut? No ei ole, julistaa Lippa! Iskelmähän on tällä hetkellä rajuinta ja radikaaleinta musiikkia, mitä kuvitella saattaa. Absoluuttisen hittikorvan omaava tanssisalien taituri Toivo L. toimi koeyleisönä ja tuomio oli: Erittäin tanssittava. Vahva suositus.

Hyvä iskelmä – Lippa osaa sen! Elä Lipan musiikin mukana ja koe elämäsi parhaat hetket nyt.

Spotify-linkki

Youtube – video

Lippa soitti uransa alun rock- ja humppakeikkansa jo herkkänä nuorena. Matkan varrelle on mahtunut monia orkestereita, mm. Nypykät (the Kings of Polkka) ja niin monia solisteja iskelmätaivaalta kuten Eino Grön ja Nilsiän Öljysheikki. Taustamuusikkona Kutvonen on kutonut moneen musiikkiin hurmaavat soinnut, säihkyvät heleet ja kirkasääniset taustalaulut.

 

Muista Lipan neuvo: Älä rakastu rakastajaan!

 


Desibeli.net -arvioitsee Sinkut II – Tammikuu 2020:

Lippa Kutvonen: Älä rakastu rakastajaan
Spiridom

Lippa Kutvonen on Iskelmämusiikin iskevämmällä poskella operoiva laulaja, joka ei usko missään nimessä iskelmän kuolemaan, vaan sen uuteen ja totaalisempaan tulemiseen. Sen kummemmin artistinimen sanaleikkihin puuttumatta onkin todettava, että peruspalikat ovat Kutvosen kortteerissa kohdillaan. Herra on aiemmin kunnostautunut jo monen muun taustamuusikkona, mutta nyt on koittanut miehen itsensä aika astua kirkkaimpaan valokeilaan.

Kuten kunnon iskelmän kuuluukin tehdä, Älä rakastu rakastajaan -laulu paljastaa jo olennaisen nimellään, eikä kertosäkeen hokema jätä enää mitään epäselväksi. Rakastajan rooli ei ole pysähtyä polkemaan paikalleen, vaan lennähtää kukasta kukkaan vapaana maisista kahleista. Jos siis kaipaat elämääsi eloa, voit lennellä hetken päiväperhon rinnalla, mutta mitään sen syvällisempää ei ole luvassa. Keveys ja helppous leimaavat myös biisiä, joka ruksaa ne kaikki oikeat kohdat ja jää kuin jääkin soimaan päähän.

Mika Roth