Timon lauluja… Enkelten kieltä

timon-lauluja-enkelten-kielta-kansi-200210

Enkelten kieltä on Timon lauluja… 2. Julkaistu biisi.

Laulussa Catherine Deneuve häntä katsottiin kauempaa. Nyt on päästy jo keskusteluyhteyteen. Ihastuminen on luonnollisesti mitä ilmeisintä silloin kuin osuu kohdalle, sillä feromonit ja muut luonnon konstit huolehtivat asiasta kyllä.

Kuuntele biisi täältä: https://open.spotify.com/track/7Jd3stpyuZuj2WDd8M50Yt?si=7wmBaYPRQ62H861diInM5g

Video: https://www.youtube.com/watch?v=ez2Lpf-nNrA

Mutta mitä ja miten hän kuten kaikki enkelit sitten puhuvat? Tietysti lempeällä äänellä kauniisti ja rehellisesti. Suorasanaisuudessaan saattavat kuulostaa välillä julmiltakin… Ja varmaan se vie sitten mennessään omaan salaperäisyytensä maailmaan. Voiko muuta kuin antautua?

 

 

Muusikot:

Mattias Bylund Keys
Iiro Kautto B
Topi Kurki Drs
Timo Luukkanen Gtr, Vox

 

© Timo Luukkanen /Spiridom Oy

Miksaus: Jorma “Hämis” Hämäläinen

Kansi:  Marc Chagall, Timo Luukkanen ja Karl-Heinz Wastemberg.

Video crew: Anne Harju, Jukka Rapo. Edit: Pertti Setälä.

 

___________________________________________________________________________

Desibeli.net arvio: http://www.desibeli.net/juttu/3285

Timon lauluja ihaili valloittamattomalta vaikuttavaa unelmien blondia viime kesänä, kun Catherine Deneuve sijoitti haaveiden daamin valkokankaan tavoittamattomalta vaikuttavaan jumalattareen. Nyt on päästy jo lähemmäs kohdetta ja mitä muutakaan sieltä oman potentiaalisen kullan suusta leijailee, kuin oikeaa enkelten kieltä. Eli suu käy, mutta ymmärretäänkö edes kuultua – ja onko sillä edes mitään väliä loppupeleissä?

Itse sävellys on simppelin rento poprokkis, joka surffailee kuin itsekseen aallon harjalla kohti onnellista auringonlaskua. Heleä sähkökitara ja hiljaisesti mutta kristallinkirkkaasti laulava vokalisti vievät tarinaa jouhevasti eteenpäin. Koskettimet ovat runsaina paikalla rytmiryhmän kera, mutta kaikki soi jotenkin helpottavan ja lohduttavan paineettomasti. Yleinen fiilis onkin se, että kyllä tässä kaikki järjestyy, minne enkeli ihailijaansa sitten ikinä johdattaakaan. Rakkauden voima on kielistä suurin ja arvokkain.

Mika Roth