upos: Maanantai

maanantai-kansi-final

upos -duon ensimmäisenä julkaisuna esitellään maailmanlaajuinen superhitti ”Live is Life” uutena suomennoksena. Versio on sävellahja ja kunnianosoitus maanantaille, tuolle viikon helmelle. Maanantai on voimaannuttava laulu, joka auttaa jaksamaan arkisen paarustuksen ja tuo mukanaan arjen juhlan jokaiseen viikkoon!

Maanantai on soiva aamukampa seuraavaan viikonloppuun!

Maanantai (3:05)

Pfleger / Plisnier / Grasmuck / Gruber / Rüdisser / Luukkanen / Setälä / Spiridom Oy

(FIS9D2000005) SPDM-33

 

Spotify: https://open.spotify.com/track/0sSQuyqCLxRb1lKYIRh3qB?si=uv0y3wJqTdeS3TZ-iQCT2A

Lähtökohta cover-version tekemiselle oli metromatkalla Kamppi-Herttoniemi syntynyt käännösteksti. Versiosta päätettiin tehdä pienimuotoinen ja letkeä. Kappaleessa haluttiin yhdistää modernia äänimaisemaa uuden kansan folk-musiikkiin. Lopputulos on vivahteikkaan sävykäs ja pirskahtelevan värikäs.

 

Lyhytelokuva: https://www.youtube.com/watch?v=kH0ocrataJU

 

Maanantai (S) (Suomi, 2021)

 

Moderni agenttitarina Maanantai sijoittuu vuoteen 1983. Helsinkiin, syrjäiseen rannikkokaupunkiin rakennetaan infrastruktuuria, joka yhdistää sen henkisesti maailman metropoleihin. Uudenaikainen joukkoliikennejärjestelmä tarjoaa myös agenteille ja salaisille asiamiehille uuden toimintaympäristön. Kesto 3:22 min. Stereo.

Jännittäviä hetkiä Maanantai-lyhytelokuvan parissa!

upos:

 

Pertsa / syntetisaattori (Nypykät, Tupakan ystävät, Lippa Kutvonen jne. )

Timo / kitara ja laulu (Trio Orit, Betoniporsas, Suuri Suomalainen Cumbia- orkesteri jne.)
Hyvää maanantaita!