Disco Ball feat. Nisa Soraya: Just Want To Party

jwtp-kansi

(Luukkanen, Setälä, Spiridom Oy) FIS9D2100004. SPDM-36.

 

Legendary disco diva and Finnhits queen Nisa Soraya performs as a Disco Ball feat. Artist! 90`s Disco & Dance! This kind of sound is no longer produced and such an intense atmosphere is rarely available!

JUST WANT TO PARTY!

Legendaarinen discodiiva ja Finnhits -kuningatar Nisa Soraya Disco Ball feat. solistina! Suomen Camp- kuningattaren uusi hitti on nimeltään:

JUST WANT TO PARTY!

Video: https://youtu.be/3UKaq-yjTag

Spotify: https://open.spotify.com/album/3TPuuWHu4Tsr7lKzhARrsv?si=8d35a60f6fae430d

90`s Disco & Dance! Tällaista soundia ei enää valmisteta ja näin tiivistä tunnelmaa on harvoin tarjolla!

Nisa Soraya:

Instagram: @nisasorayaofficial & @nisandragtahdet
Facebook: Nisa Soraya

Nisan suurimmat hitit ”Huone 105” ja ”Anna Rakas Raju Hetki”  ovat Suomen disco- ja karaokekestosuosikkeja!

Desibeli.net arvio:
Disco Ball (feat. Nisa Soraya): Just Want to Party
Spiridom

Nyt pistetään tyrät rytkymään ja ysäristä kiskotaan kaikki mahdollinen kimalloistavuus irti. Disco Ball on netin hakukoneita käytettäessä osapuilleen painajainen hakuterminä, mutta kun legendaarinen suomidiscon ja Finnhitsin taitaja Nisa Soraya on mukana, niin hittoako niillä taustatiedoilla tehdään. Just Want to Party sitä paitsi kertoo jo otsikollaan olennaisen tavoitteistaan, toiveistaan ja haaveistaan.

Entä kuinka discopallo sitten tuikkii ja miten on valotehon laita? Eurooppalainen jytke ja keskieurooppalainen taonta ovat varmasti tekijöille tuttuja, sillä sanoisin ainakin osan juonteista osoittavan saksankielisen Euroopan suuntaan. Vahva rytmi ei kuitenkaan peitä kaikkea muuta alleen silkalla massiivisuudellaan, vaan vokaaleille on jätetty riittävästi tilaa. Itse tekstiä ei turhan paljoa ole, mutta discossahan on aina ollut enemmän ja vähemmän kyse toiston tehokkuudesta. Eurodancen, discon ja hiukan 20-luvunkin EDM-tatsia on lisätty melkoisesti ja kasassa on keitos, joka ainakin toistolla jää taatusti mieleen.

Mika Roth