Lippa: Joka päivä sun

jps_single

Lippa: Joka päivä sun (SINGLE ja EP)

Lippa on onnen kukkuloilla!

Kultapaitainen iskelmäprinssi jatkaa tutkimuksia rakkaudesta, rakkaudella. Edelliset singlet ”Älä Rakastu Rakastajaan” ja ”Rakkauden Regatta” toivat esille rakkauden riemua ja riehakkuutta. ”Karilla” kurkisti rakkauden varjoisammalle kujalle. ”Joka päivä sun” kertoo turvarakkaudesta ja siihen sopiva tunnelma on tietysti Latin Pop! Ehtaan ja aitoon iskelmämelodiaan on yhdistetty upeita lattarirytmejä! Lippa goes Latin Pop!

Lippa on soittaja-pelimanni. Nuorena Lippa soitteli sekä rokkia että iskelmää. Paikalliset ja maankuulut iskelmätähdet säesteli ja tästä jäi ns. elinkautinen iskelmään. Lippa on käynyt läpi lukuisat instrumentit ja tyylitaiteenmuodot. Keikoilla ihmiset ovat pitäneet Lipan seurassa hauskaa, rakastuneet, tapelleet, humaltuneet ja jopa kuolleet. Suurimmat hittinsä tähän asti Lippa toimitti Nypyköissä 90-luvun alussa.

Lippa on sitä mieltä, että väitteet iskelmän kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja ja ennenaikaisia. Kaduilta kuuluu että teinit ovat ryhtyneet kuuntelemaan Finnhitsejä ja muuta iskelmää!

 

Lippa: Joka päivä sun (02:43)

Lindström / Spiridom Oy (FIS9D2200003) SPDM-44

Muusikot:
Lippa Synth Solo
Timo Luukkanen Gtr
Pertti Setälä Synth

Äänitys ja tuotanto:

Timo Luukkanen, Studio Solarium
Pertti Setälä, Studio Bitchrock

Miksaus ja Masterointi Jorma ”Hämis” Hämäläinen, Studio POP

Kansi: Lippa
Video: Karl-Heinz Wastemberg