Trio Orit feat. Risto Ylihärsilä: Mä laulan teille

trio_orit_risto

Trio Orit – yhtyeen solistina on tällä kertaa suomalaisen popmusiikin Thelonius Monk ja Ray Manzarek: Risto Ylihärsilä. Risto on juuri niitä harvoja, joista löytyy sitä jotain josta kirjat kirjoitetaan ja lauluja lauletaan. Ristoon voi yhdistää määreet oivallus, rohkeus ja yllätyksellisyys. Mä laulan teille -tsekkaa vaikket olisikaan Tseka!

Hieman outoon valoon on tarinamme keskiössä jouduttu. Ehkä jopa kyyninen ja arrogantti suhtautuminen virkavallan edustajiin on saanut kertomuksemme sankarin lupaamaan vaikka millaisia tunnustuksia… Näinköhän tästä mysteeristä Poliisi -TV kertoo?

Mä laulan teille rikkoo niitä harvoja, nykyisin jo huonokuntoisia raja-aitoja, joissa ylin piikkilanka ei ole matalalla. George Gershvin varmasti riemuitsisi biisin kuullessaan, kun kerrankin tarjolla on jotain uutta ja tuoretta: Jazz ei enää ole entisensä!