Lippa feat. Gilda: Tähtiin kuljetaan

game over - 1

Lippa kulkee tähtiin Gildan kanssa!

Katso video: https://youtu.be/JV7dv_gYHik

Spotify: https://open.spotify.com/track/3Xf1ZuifHXfb0xbQwarPAW?si=7b188816ae3049f8

2020-luvun vaihtoehtoiskelmän sekotyömies Lippa kokoaa musiikillista fantasiapizzaansa yllättävällä tavalla. Ketään ei yllätä, että laulu kertoo jälleen rakkaudesta, mutta tyylillisesti ollaan kaukana maan kamaralta: Suomessa ei olla hetkeen kuultu niin julkeaa kasaridiskoa, kuin uusi single ”Tähtiin Kuljetaan” on.

Yksin ei Lipan tarvitse matkaansa tähtiin tehdä, sillä parhaiden suomalaisten iskelmäperinteiden mukaisesti kappaleeseen on pyydetty ja saatu upea duokumppani. Naisroolissa kimaltava Gilda on pitkän linjan ammattilainen, ja tätä nykyä hänet tunnetaan parhaiten kultaisten vuosikymmenten lauluharmonioita vaalivasta Three Decades -yhtyeestään.

Kasariin kuuluvat myös kitarasankarit, ja meidän sankarimme on Erkka Korhonen. Timanttisten kitarasoolojen erikoismies on erityisesti raskaan ja progressiivisen musiikin taitaja, mutta miehen CV on häkellyttävän laaja. Raskasta Joulua -projektista tuttu Erkka sooloilee Lipan uutuusbiisin suoraan tähtikartalle. Lippa feat. Gilda: Tähtiin Kuljetaan -biisin on säveltänyt Markku Lindström eli Lippa itse ja sanoituksesta vastaa Ilkka Vainio.

Kulje kanssamme!

Lippa feat. Gilda: Tähtiin kuljetaan  (4:01)
Lindström / Vainio / Spiridom Oy (FIS9D2400001)
SPDM-56

Muusikot:
Erkka Korhonen Gtr
Timo Luukkanen Gtr
Pertti Setälä Synth

Äänitys ja tuotanto:
Timo Luukkanen, Studio Solarium
Pertti Setälä, Studio Bitchrock

Miksaus ja Masterointi: Daniel Rantanen

*************
Mitä media on mieltä:

https://www.24-verkkolehti.com/l/tahtiin-kuljetaan-biisi-on-rohkea-ja-yllattava-veto/?fbclid=IwAR0Dz7UBArXx7UHX20B4EMhDSgNrIvSNDO90GgSkBJED6OpBbtRAaCkhlIU_aem_AUNeq_AOnouBJ1zXl8zxGcclN-XcM6zB_bXTKUULsrbJjtw67Wktxh_wjRAWn2fYBUgUIp8p0s9xa94YQYcjnuwJ